Sammenligningsliste

Kundebedømmelse

Pricerunner

4,6 af 5
4,6 af 5

Læs anmeldelser
(1249 stk.)

Siemens TK53009

Siemens Espressomaskine TK53009
3 990,-
Gratis fragt over 600 kr!
Order_to_stock BESTILLINGSVARE Mere info
(5,0 af 5)

Skriv en anmeldelse

Informer en ven om
TK53009

Feltet er obligatorisk
For at forhindre misbrug, må vi også bede dig om at vælge de rigtige billeder vil blive vist.

SEND

Fortæl en ven

Facebook_small Email_small

Siemens

Siemens

Lækker automatisk espressomaskine fra Siemens, som indeholder alle de mest basale elementer som er påkrævet i en automatisk espressomaskine.

Espressomaskinen er nem at betjene og bruge i hverdagen. Alt du behøver er, at fylde vand på tanken, bønner i bønnebeholdere og så tømme spildbakken når den beder om det.

Selve brygningen styre du via en drejeknap til mængden, og en knap til at vælge styrken.

15 bar

15 bar

aromaWhirl System Plus

Ved at fugte de malede kaffebønner lige inden kaffen skal brygges, udvindes der mere aroma, og kaffen bliver derfor mere smagfuld.

sensoFlow System

For at aromaen i en kop espresso kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur. Den ideelle bryggetemperatur for en perfekt espresso ligger mellem 90 °C og 95 °C. Hvis temperaturen er for lav, frigives kun en del af aromastofferne i kaffen. Ved en for høj temperatur kommer kaffen hurtigt til at smage brændt. Derfor opvarmer EQ kaffemaskinerne med det verdensberømte sensoFlow System altid vandet til den rigtige temperatur, og under hele brygningen. Dermed garanterer den enestående teknik en enestående espresso.

singlePortion® Cleaning

Automatisk rengøringsfunktion efter hver kop. Sikrer at du får en perfekt kaffeoplevelse hver eneste gang.

aromaPressure-system

Takket være det præcise tryksystem og den konvekse presser bliver kaffepulveret uafhængig af mængden altid presset perfekt sammen. På den måde trækkes der endnu flere af de gode aromastoffer ud af kaffen. Dermed er aromaPressure-systemet det optimale supplement til det verdensberømte sensoFlow-system - for en perfekt konstant bryggetemperatur. Og resultatet: uforglemmelig aromatisk kaffenydelse.

calcnClean

calc’nClean sørger for afkalkning og rengøring i en proces. Serviceprogrammet giver optimal rengøring, samtidig med at maskinens levetid maksimeres – og du kan se frem til fantastisk kaffe i lang tid fremover.

15.000 koppers garanti

Siemens garanterer teknisk finesse og 15.000 kopper, fyldt med fuldendt nydelse. Høj teknisk kvalitet og perfekt kaffenydelse, som varer længe – det garanterer vi, og derfor giver vi en 15.000-koppers garanti.

Udtagelig bryggeenhed

For en hygiejnisk rengøring også inde i maskinen kan kaffemaskinens bryggeenhed nemt tages ud af apparatet, rengøres under rindende vand og sættes tilbage igen på samme måde. Så du hurtigere igen kan nyde det du virkelig ønsker: den rene aroma af de fineste kaffespecialiteter.

singlePortion® Cleaning

For at kaffen altid brygges med frisk vand, sørger singlePortion® Cleaning for en smart og hygiejnisk rengøring af alle ledninger i maskinen – og det efter hver enkelt brygning. Det er perfektion ned i mindste detalje. For nydelse i den helt store stil.

Denne vare sendes som pakke med Post Danmark

SKU: TK53009

Farve/materiale Sort        Varmvandfunktion Ja
Type Helautomatisk        Automatisk rensningsprogram Ja
Pumpetryk 15 bar        Justerbar mundstykke Ja
Effekt 1700 watt        Justerbar kopbakke Nej
Kapacitet, vandtank 2,1 liter        Display Ja
Højde 385 mm        Kaffekværn Ja
Bredde 300 mm        Mælkeskummer Ja
Dybde 453 mm        Koppevarmer Nej
stars 1 2 3 4 5
Indtast din bedømmelse TK53009 på en skala fra 1-5 ved
at klikke på stjernerne til venstre.


Relaterede produktgrupper

Kaffemaskiner
165 produkter
Tilbehør
49 produkter
Kapselmaskiner
45 produkter


Print Udskriv